IntegralReforma

Haz clic aquí para editar el subtítulo.

Serveis

 

Aigua, gas i electricitat

La nostra experiència en el sector de les instal·lacions domèstiques i industrias ens serveixen per donar-vos la solució adequada a cada situació.


Amb l'ajuda del nostre equip humà resoldreu els vostres dubtes per buscar allò que us farà la vida més fàcil a la cuina i al bany.


  • Cuines i banys.
  • Botigues i superficies comercials.
  • Instal.lacions domèstiques i industrials.
  • Il.luminació.
  • Butlletins d'aigua, gas i electricitat.
  • Instal·lacions informàtiques.
  • Instal·lacions audiovisuals.


L'us dels millors materials i l'us de totes les mesures de seguretat ens permetran lliurar-vos les feines en els terminis previstos aportant-vos la sol·lució eficaç en cada situació. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres: [email protected]

Instal·lació de calefacció i Aire condicionat

El plaer d’arribar a casa i trobar-la a la temperatura adequada és una sensació que aconseguireu intal·lant la calefacció. Ja sigui a gas o elèctrica, amb radiadors o per terra, obtindreu una llar a la temperatura ideal.


 Tindreu l’opció de programar-la per adequar la temperatura  durante les hores que estigueu a casa, i així trobar el benestar i poder aconseguir un ambient agradable alhora que estalviareu energia gràcies als diversos termostats instal·lats.
Només treballem amb les millors marques ja que són les que responen amb la qualitat desitjada.


Us oferim gaudir del comfort i el benestar que tindreu condicionant les vostres habitacions i estances amb les millors solucions adaptades a les vostres exigències. El càlcul real per adaptar les màquines als vostres espais us permetran alhora que refrigereu, estalviar energia i diners. Els aparells, amb les tecnologies més avançades us aportaran la qualitat de vida desitjada per vosaltres.


  • Instal·lacions en pisos i cases adossades, en botigues i espais comercials, i instal·lació industrial i en oficines

Demaneu un pressupost sense compromís a: [email protected]

Serveis a comunitats de veïns

La nostra empresa està capacitada per dur terme tots els treballs de manteniment de comunitats de veïns, jasiguin de llum, aigua o gas. Tot un ampli ventall de solucions, des d’una aixeta que degota a la instal·lació de plaques solars que proveeixin els veins d’una font d’energia auxiliar neta i revovable que faci front a la demanda d’energia originada pels serveis comuns.


Alhora que també disposem de l’equip de persones qualificades per tal de fer obres de major alçada: canvi de baixants, instal·lacions de porters electronics, cablejats de tota mena, manteniment de bateries d’aigua i d’instal·lacions esportives.


Consultins o demani presupost sense compromís a : [email protected]

Reformes Integrals

Quan els nostres clients ens proposen una reforma integral de la seva vivenda busquem la solució idònia a les seves necessitats.
Comptem amb els millors professionals del sector, per iniciar la seva reforma de la forma més organitzada possible.
Des de la visita inicial d'obra per la presa de mesures i poder saber les seves necessitats, realitzem un projecte personalitzat amb toto detall.
Tot el personl de IntegralReforma queda a la seva disposició per fer realitat el seu projecte.

Consultins o demani presupost sense compromís a : [email protected]